Jak efektivně využít polyetylenové zip sáčky 2pack

Obklady pro rychlejší regeneraci – některá onemocnění nebo úrazy vyžadují k urychlení léčby přikládání obkladů. U horečnatých chorob většinou chladivé zábaly, stejně tak u namoženého svalstva, výronů kotníků, zánětů kloubů apod. Teplý zábal naopak využijete při prochladnutí a mírných omrzlinách. Plastový sáček s uzavíracím mechanismem je k tomuto účelu ideální, naplníte jej tekutinou a jednoduše uzavřete.

pečivo v sáčku

Nakládané maso – masový polotovar naložený v olejovém a kořeněném nálevu (marinádě) je nesmírně chutný tehdy, jestliže jej necháte uzavřený v nádobě bez přístupu vzduchu minimálně několik hodin. Máte-li po ruce sáček s uzavíracím zipem, využijte jeho výhody – maso dobře nasákne nálev, nebude k němu pronikat vzduch s nežádoucími bakteriemi a zároveň ušetříte spoustu místa v chladničce při uskladnění.

Zdobení dortů – profesionální cukráři nejraději pracují s vlastním nářadím, upraveným na míru podle potřeb. Ke zdobení dortů nepoužívají obvykle běžné plnící pistole s nástrčnými koncovkami, ale docela obyčejný sáček, nejlépe transparentní, aby bylo vidět, kolik náplně ještě zbývá, a dobře ohebný, kdy lze vytlačit pouze tolik hmoty, kolik je třeba. Zároveň se jeho růžek nastřihne podle potřeby do přesné velikosti zdobicího lemu.

Zmrzlina v mrazáku – většina zmrzlinových výrobků se v obchodech skladuje v krabičkách, doma ji můžete výhodněji uložit do mrazáku v polyetylenovém zip sáčku 2pack, odkud odčerpáte vzduch. Zmrzlina nebude hrudkovat, nebude přijímat vlhkost z okolního prostředí, nebude se na ní tvořit ledová vodnatá krusta. Zároveň neztvrdne a snadno ji nakrájíte na menší porce.

cukroví v sáčcích

Domácí strava – domácí stravě se nevyrovná žádný průmyslově vyráběný produkt. Není však nutné vařit denně a ztratit spoustu času přípravou a umýváním nádobí. Proč si neusnadnit život tím, že jednoduše připravíte více potřebných nakrájených a naporcovaných ingrediencí ve formě směsí, které zamrazíte, a pak je každý den pouze využijete k rychlému vaření.